Blondynka 1/2

Odpowiedz
Awatar użytkownika
ArturDor
Posty: 21
Rejestracja: 11 lis 2016, 21:18
Lokalizacja: TSK

Blondynka 1/2

Post autor: ArturDor »

We wtorek drogą kupna stałem się posiadaczem połowy "blondynki" i 5 kg pręgi wołowej
Założenia uzysku :
polędwiczka, karkówka, szynka ze skórą i kilka kawałków bez skóry, żeberka obiadowe, kości rosołowe, golonki obie na galaretę, ryjek na galaretę, skórki pomrożone do przyszłych wyrobów no i reszta na kiełbasy
Na kiełbasy zostało mi się tylko 14 kg.
CRW_2476a.jpg

Tu już klasami zapeklowane i czeka na przemiał
CRW_2480a.jpg

Tłuszcz trosze do wyrobów reszta do mrożenia.
Mięso zapeklowane do wędzenia w piątek w nocy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pozdrawiam

Całość mojej wypowiedzi jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem i moją opinią - chcesz zgadzaj się, nie chcesz nie zgadzaj się.
Ja życzę jak najlepiej
Odpowiedz

Wróć do „Galeria Naszych wyrobów”