UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Awatar użytkownika
Kamil_1
Posty: 110
Rejestracja: 09 lis 2016, 19:03

Re: Moje wyroby - tier

Post #61 autor: Kamil_1 » 23 lis 2017, 9:08

Tier'u... przy wrzucaniu fotki z testów... podrzuć przepis na tą smarówkę 8-)
Awatar użytkownika
tier
Posty: 558
Rejestracja: 06 lis 2016, 14:55
Lokalizacja: Mońki

Re: Moje wyroby - tier

Post #62 autor: tier » 23 lis 2017, 9:23

Pzzepis będzie oczywiście razem ze zdjęciami 8-)
Awatar użytkownika
tier
Posty: 558
Rejestracja: 06 lis 2016, 14:55
Lokalizacja: Mońki

Re: Moje wyroby - tier

Post #63 autor: tier » 26 lis 2017, 18:36

Pierwsze konserwy "zapuszkowane" :D 8-)

i_DSCN7431.JPG
i_DSCN7432.JPG

i_DSCN7438.JPG
i_DSCN7439.JPG
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
tier
Posty: 558
Rejestracja: 06 lis 2016, 14:55
Lokalizacja: Mońki

Re: Moje wyroby - tier

Post #64 autor: tier » 08 gru 2017, 22:26

Puszkowanie ciąg dalszy :D

DSCN7629.JPG

DSCN7693.JPG
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
tier
Posty: 558
Rejestracja: 06 lis 2016, 14:55
Lokalizacja: Mońki

Re: Moje wyroby - tier

Post #65 autor: tier » 02 sty 2018, 21:52

Nototenia w sosie paprykowo, cebulowo-pomidorowym ;) sos ok trzeba dopracować ilość soli do rybki.

DSCN7920.JPG
DSCN7921.JPG

DSCN7922.JPG
DSCN7926.JPG
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
tier
Posty: 558
Rejestracja: 06 lis 2016, 14:55
Lokalizacja: Mońki

Re: Moje wyroby - tier

Post #66 autor: tier » 03 sty 2018, 21:49

A dziś robię trochę kaszanki na wyjazd :D

DSCN7948.JPG
DSCN7952.JPG

DSCN7958.JPG
DSCN7955.JPG

DSCN7953.JPG
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
Piotruś pan
Posty: 195
Rejestracja: 16 lis 2016, 18:02

Re: Moje wyroby - tier

Post #67 autor: Piotruś pan » 04 sty 2018, 21:17

Czy robiłeś już kaszankę z cebulą w konserwie czy to eksperyment?
Boję się o trwałość takiej.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Gonzo
Posty: 575
Rejestracja: 05 lis 2016, 8:48
Lokalizacja: Wysokie Mazowieckie

Re: Moje wyroby - tier

Post #68 autor: Gonzo » 08 sty 2018, 18:18

U Tiera to pewnie eksperyment. Ale ja w tamtym roku zamknąłem kaszankę w puszkach i sterylizowałem 2 razy (dla pewności bo nie wiem do jakiej temp. mój szybkowar doprowadza) Puszki pojechały z nami do Rumunii i Bułgarii. Nie były w warunkach chłodniczych tylko w klimatyzowanym kamperze gdzie temperatura z tyłu i tak sięgała dwudziestu paru stopni. Puszki przetrzymały całą wyprawę. Zepsuła się jedynie po tygodniu karkówka z cebulą ale z braku czasu była sterylizowana 1 raz i ciepła zabrana w podróż. Pomysł zrobienia karkówki przyszedł ostatniego dnia przed wyjazdem dlatego ciepła i tylko raz sterylizowana.
Awatar użytkownika
ArkoGdynia
Posty: 182
Rejestracja: 08 lis 2016, 14:42
Lokalizacja: Gdynia

Re: Moje wyroby - tier

Post #69 autor: ArkoGdynia » 11 sty 2018, 11:39

Kaszanka wyszła rewelacyjna... w 3 Dzikach był test organoleptyczny pod kieliszek ... bajka!! :mrgreen:
Niech Dym będzie z Tobą.....
Awatar użytkownika
tier
Posty: 558
Rejestracja: 06 lis 2016, 14:55
Lokalizacja: Mońki

Re: Moje wyroby - tier

Post #70 autor: tier » 17 sty 2018, 9:37

A dziś na śniadanie śledź w sosie musztardowym, kolor ciemny prawdopodobnie od karmelizacji miodu. ;)

DSCN8151.JPG

DSCN8193.JPG
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Wróć do „Galeria Naszych wyrobów”