Jacekn moje różne wyroby

Awatar użytkownika
Sla100
Posty: 556
Rejestracja: 16 lis 2016, 21:41
Lokalizacja: Gdynia

Re: Jacekn moje różne wyroby

Post autor: Sla100 »

Przemek a jak ucieka to jak ten problem rozwiazac ?????
Ostatnio zmieniony 14 lut 2018, 19:27 przez Sla100, łącznie zmieniany 1 raz.
„Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz”

Pozdrawiam Sylwester
Awatar użytkownika
Sla100
Posty: 556
Rejestracja: 16 lis 2016, 21:41
Lokalizacja: Gdynia

Re: Jacekn moje różne wyroby

Post autor: Sla100 »

Przemek a jak ucieka to jak ten problem rozwiazac ?????
Ostatnio zmieniony 14 lut 2018, 19:28 przez Sla100, łącznie zmieniany 1 raz.
„Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz”

Pozdrawiam Sylwester
Awatar użytkownika
jacekn
Posty: 48
Rejestracja: 30 sty 2017, 13:38

Re: Jacekn moje różne wyroby

Post autor: jacekn »

tier pisze:Zanim zaczniesz gotować zrób test na szczelność pokrywy, wlej z litr wody i sprawdź czy nic nie ucieka. Arek przy swoim właśnie taki problem miał. ;)

Zrobiłem jak pisałeś trzyma dobrze.
Awatar użytkownika
tier
Posty: 767
Rejestracja: 06 lis 2016, 14:55
Lokalizacja: Mońki

Re: Jacekn moje różne wyroby

Post autor: tier »

Ok, bo kulku znajomych kupiło takie syzbkowary i problem z uszczelką był. :)
Awatar użytkownika
jacekn
Posty: 48
Rejestracja: 30 sty 2017, 13:38

Re: Jacekn moje różne wyroby

Post autor: jacekn »

Próbna seria śledż w sosie pomidorowym.
WP_20180215_16_55_25_Pro.jpg
WP_20180215_17_10_06_Pro.jpg
WP_20180215_17_11_49_Pro.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
tier
Posty: 767
Rejestracja: 06 lis 2016, 14:55
Lokalizacja: Mońki

Re: Jacekn moje różne wyroby

Post autor: tier »

Jak robiłeś sos?, ja dziś robię 3 wersje.
Awatar użytkownika
jacekn
Posty: 48
Rejestracja: 30 sty 2017, 13:38

Re: Jacekn moje różne wyroby

Post autor: jacekn »

tier pisze:Jak robiłeś sos?, ja dziś robię 3 wersje.

Domowy przecier pomidorowy cukier sól pieprz czosnek .
Awatar użytkownika
ArkoGdynia
Posty: 510
Rejestracja: 08 lis 2016, 14:42
Lokalizacja: Gdynia

Re: Jacekn moje różne wyroby

Post autor: ArkoGdynia »

Podejrzewam że będzie tak jak nasz... trochę wodnisty... chodź nasz był na prawdę dobrze odparowany a i pasta pomidorowa była bardzo gęsta....
Musimy się zastanowić jak go zagęścić .. bez użycia mąki.... jednak nic mi do głowy nie przychodzi :/
Mąka ziemniaczana chyba będzie najlepszym wyjściem.... mało jej potrzeba, smaku nie zmieni a bardzo szybko zagęszcza.... jest to temat do rozważenia....
nasza była taka....
Dorsz Pomidor...
ryby_puszka_01.jpg

śledź musztardowo - miodowy
ryby_puszka_02.jpg


Czekamy na Twoje testy organoleptyczne 8-)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niech Dym będzie z Tobą.....
Awatar użytkownika
Kamil_1
Posty: 117
Rejestracja: 09 lis 2016, 19:03

Re: Jacekn moje różne wyroby

Post autor: Kamil_1 »

Wygląda zacnie... :)

Arek, widzę szklankę... z pepsi :P Dwie pepsi w tle... a gdzie %%%? :twisted: :P Rybka lubi pływać... 8-)
Awatar użytkownika
ArkoGdynia
Posty: 510
Rejestracja: 08 lis 2016, 14:42
Lokalizacja: Gdynia

Re: Jacekn moje różne wyroby

Post autor: ArkoGdynia »

Wszystko było.... bo tak jak piszesz... rybka lubi pływać 8-) :lol:
Niech Dym będzie z Tobą.....
Odpowiedz

Wróć do „Galeria Naszych wyrobów”