UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Awatar użytkownika
Sla100
Posty: 484
Rejestracja: 16 lis 2016, 21:41
Lokalizacja: Gdynia

Re: Jacekn moje różne wyroby

Post #31 autor: Sla100 » 19 lut 2018, 9:19

Arek a czemu maki nie ????????????
„Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz”

Pozdrawiam Sylwester
Awatar użytkownika
tier
Posty: 579
Rejestracja: 06 lis 2016, 14:55
Lokalizacja: Mońki

Re: Jacekn moje różne wyroby

Post #32 autor: tier » 19 lut 2018, 9:35

Robiłem sosy zagęszczone ziemniaczanką, wygląda dobrze zobaczymy jak na teście wyjdzie.
Awatar użytkownika
jacekn
Posty: 48
Rejestracja: 30 sty 2017, 13:38

Re: Jacekn moje różne wyroby

Post #33 autor: jacekn » 19 lut 2018, 16:31

Mimo że przecier był gęsty to w konserwie zrobił się rzadki ,patrzyłem dzisiaj w sklepie na konserwy rybne i tam właśnie w składzie występuje skrobia.Czkam na twoje rezultaty.
Awatar użytkownika
ArkoGdynia
Posty: 229
Rejestracja: 08 lis 2016, 14:42
Lokalizacja: Gdynia

Re: Jacekn moje różne wyroby

Post #34 autor: ArkoGdynia » 28 lut 2018, 14:47

po filmikach z produkcji sardynek i innych puszek rybnych wychodzi że ryby są wcześniej parowane przed zalaniem sosem... i są parowane "do góry dnem" czyli żeby soki wypłynęły.... moim zdaniem to będzie klu sprawy z rzadkością sosu.... ryba wcześniej parowana nie puści soków do sosu podczas obróbki w szybkowarze .... trzeba będzie spróbować!
Niech Dym będzie z Tobą.....
Awatar użytkownika
jacekn
Posty: 48
Rejestracja: 30 sty 2017, 13:38

Re: Jacekn moje różne wyroby

Post #35 autor: jacekn » 07 mar 2018, 15:26

Słody dojechały będzie trzeba coś uwarzyć.
WP_20180307_11_01_57_Pro.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
jacekn
Posty: 48
Rejestracja: 30 sty 2017, 13:38

Re: Jacekn moje różne wyroby

Post #36 autor: jacekn » 17 mar 2018, 13:40

Pasztet drobiowy smarowny zapuszkowany.
WP_20180317_10_35_23_Pro.jpg
WP_20180317_10_48_31_Pro.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
jacekn
Posty: 48
Rejestracja: 30 sty 2017, 13:38

Re: Jacekn moje różne wyroby

Post #37 autor: jacekn » 22 mar 2018, 8:45

Mięso na świąteczne wędliny już się pekluje.
WP_20180321_14_58_22_Pro.jpg
WP_20180321_17_23_18_Pro.jpg
WP_20180321_18_10_30_Pro.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Wróć do „Galeria Naszych wyrobów”