Strona 4 z 4

Re: Jacekn moje różne wyroby

: 19 lut 2018, 9:19
autor: Sla100
Arek a czemu maki nie ????????????

Re: Jacekn moje różne wyroby

: 19 lut 2018, 9:35
autor: tier
Robiłem sosy zagęszczone ziemniaczanką, wygląda dobrze zobaczymy jak na teście wyjdzie.

Re: Jacekn moje różne wyroby

: 19 lut 2018, 16:31
autor: jacekn
Mimo że przecier był gęsty to w konserwie zrobił się rzadki ,patrzyłem dzisiaj w sklepie na konserwy rybne i tam właśnie w składzie występuje skrobia.Czkam na twoje rezultaty.

Re: Jacekn moje różne wyroby

: 28 lut 2018, 14:47
autor: ArkoGdynia
po filmikach z produkcji sardynek i innych puszek rybnych wychodzi że ryby są wcześniej parowane przed zalaniem sosem... i są parowane "do góry dnem" czyli żeby soki wypłynęły.... moim zdaniem to będzie klu sprawy z rzadkością sosu.... ryba wcześniej parowana nie puści soków do sosu podczas obróbki w szybkowarze .... trzeba będzie spróbować!

Re: Jacekn moje różne wyroby

: 07 mar 2018, 15:26
autor: jacekn
Słody dojechały będzie trzeba coś uwarzyć.
WP_20180307_11_01_57_Pro.jpg

Re: Jacekn moje różne wyroby

: 17 mar 2018, 13:40
autor: jacekn
Pasztet drobiowy smarowny zapuszkowany.
WP_20180317_10_35_23_Pro.jpg
WP_20180317_10_48_31_Pro.jpg

Re: Jacekn moje różne wyroby

: 22 mar 2018, 8:45
autor: jacekn
Mięso na świąteczne wędliny już się pekluje.
WP_20180321_14_58_22_Pro.jpg
WP_20180321_17_23_18_Pro.jpg
WP_20180321_18_10_30_Pro.jpg