UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Awatar użytkownika
lesniak
Posty: 153
Rejestracja: 22 lis 2016, 22:07

Poradnik egzaminacyjny.

Post #1 autor: lesniak » 10 mar 2017, 14:48

Publikuje skan jako ciekawostkę, ale może się przydać. Skan publikuje z książek, które posiadam, nie są to skany pobrane z innych forów ani otrzymane od kolegów. Jak coś jest nie moje piszę od kogo otrzymałem. Bo należy szanować osoby, które poświecają czas aby skanować, obrabiać i chcą podzielić się z innymi.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Moja strona o kuchni regionalnej: https://www.facebook.com/kuchniaznin/?fref=ts
Awatar użytkownika
lesniak
Posty: 153
Rejestracja: 22 lis 2016, 22:07

Re: Poradnik egzaminacyjny.

Post #2 autor: lesniak » 10 mar 2017, 14:52

C.D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Moja strona o kuchni regionalnej: https://www.facebook.com/kuchniaznin/?fref=ts
Awatar użytkownika
lesniak
Posty: 153
Rejestracja: 22 lis 2016, 22:07

Re: Poradnik egzaminacyjny.

Post #3 autor: lesniak » 10 mar 2017, 14:54

C.D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Moja strona o kuchni regionalnej: https://www.facebook.com/kuchniaznin/?fref=ts
Awatar użytkownika
lesniak
Posty: 153
Rejestracja: 22 lis 2016, 22:07

Re: Poradnik egzaminacyjny.

Post #4 autor: lesniak » 10 mar 2017, 15:03

C.D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Moja strona o kuchni regionalnej: https://www.facebook.com/kuchniaznin/?fref=ts

Wróć do „Nasza mała masarnia”