Poradnik egzaminacyjny.

Odpowiedz
Awatar użytkownika
lesniak
Posty: 153
Rejestracja: 22 lis 2016, 22:07

Poradnik egzaminacyjny.

Post autor: lesniak »

Publikuje skan jako ciekawostkę, ale może się przydać. Skan publikuje z książek, które posiadam, nie są to skany pobrane z innych forów ani otrzymane od kolegów. Jak coś jest nie moje piszę od kogo otrzymałem. Bo należy szanować osoby, które poświecają czas aby skanować, obrabiać i chcą podzielić się z innymi.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Moja strona o kuchni regionalnej: https://www.facebook.com/kuchniaznin/?fref=ts
Awatar użytkownika
lesniak
Posty: 153
Rejestracja: 22 lis 2016, 22:07

Re: Poradnik egzaminacyjny.

Post autor: lesniak »

C.D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Moja strona o kuchni regionalnej: https://www.facebook.com/kuchniaznin/?fref=ts
Awatar użytkownika
lesniak
Posty: 153
Rejestracja: 22 lis 2016, 22:07

Re: Poradnik egzaminacyjny.

Post autor: lesniak »

C.D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Moja strona o kuchni regionalnej: https://www.facebook.com/kuchniaznin/?fref=ts
Awatar użytkownika
lesniak
Posty: 153
Rejestracja: 22 lis 2016, 22:07

Re: Poradnik egzaminacyjny.

Post autor: lesniak »

C.D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Moja strona o kuchni regionalnej: https://www.facebook.com/kuchniaznin/?fref=ts
Odpowiedz

Wróć do „Nasza mała masarnia”