Strona 3 z 3

Re: Nasza mała masarnia - asortyment wyrobów

: 30 lis 2016, 23:11
autor: Grzegorz Z.
o jałowcowa się przewija :) Tusiaczek wie, co pisze :) Poprosimy przepisa :)

Re: Nasza mała masarnia - asortyment wyrobów

: 30 lis 2016, 23:25
autor: pis67
Jałowcowa-przepis- pełno ich wszędzie, ale jak trzeba będzie-to będzie..... 8-)

Re: Nasza mała masarnia - asortyment wyrobów

: 30 lis 2016, 23:48
autor: Grzegorz Z.
to ja poproszę nie tych pełno. A jedną właściwą :)

Re: Nasza mała masarnia - asortyment wyrobów

: 01 gru 2016, 9:38
autor: Piotruś pan
Na spółdzielni KzG robiliśmy jałowcowa, co prawda w kiełbaśnicy, ale była wyśmienita. Może Sivon poda przepis.

Re: Nasza mała masarnia - asortyment wyrobów

: 17 lut 2017, 8:12
autor: Marek1975
Roger pisze:Piotrek dawaj nazwy własne jak chcesz być rozpoznawalny ... nie ma Krakowskiej tylko Gruba Mazurska , nie ma myśliwskiej tylko Leśna Mazurska ... nie ma Polskiej surowej tylko Jeziorak, nue Szynka babuni tyko Przysmak tesciowej, nie Baleron tylko Karczek Mazurski etc ...
Po jaką cholerę powielać znane i być n-tym w kolejce ambicji ;)
Rób dobrze po swojemu nazwij po swojemu i wyróżniaj się jakością ;)


Tapniete z GT-I9500

Chyba jedyna normalna odpowiedź nie trzymaj się tego że w przepisie jest pieprz biały a ty masz czarny i kiełbasa nie wyjdzie ma być twoja i smakować i jak w temacie mała masarnia a nie hurtownia

Re: Nasza mała masarnia - asortyment wyrobów

: 17 lut 2017, 9:11
autor: tier
Psia Mazurska wg. Bazyla :lol: :lol: :lol: 8-)