Strona 1 z 1

[szukam] Podgardle parzone

: 10 kwie 2017, 23:50
autor: Krzysiek
Szukam" smaku dzieciństwa". Tym razem chodzi o podgardle które przygotowywał masarz przy świniobiciu. Zawsze w międzyczasie siadaliśmy i wcinaliśmy tłuściutkie podgardle z musztardą. Ktoś coś ?

Re: [szukam] Podgardle parzone

: 11 kwie 2017, 2:42
autor: Gonzo
Krzysiek pisze:Zawsze w międzyczasie siadaliśmy i wcinaliśmy tłuściutkie podgardle z musztardą. Ktoś coś ?


Spróbuj jeszcze z pachwiną.Mi smakuje dużo bardziej jak boczek :)

Re: [szukam] Podgardle parzone

: 11 kwie 2017, 7:38
autor: Krzysiek
Gonzo pisze:
Krzysiek pisze:Zawsze w międzyczasie siadaliśmy i wcinaliśmy tłuściutkie podgardle z musztardą. Ktoś coś ?


Spróbuj jeszcze z pachwiną.Mi smakuje dużo bardziej jak boczek :)


No ale jak to przygotować ???

Re: [szukam] Podgardle parzone

: 12 kwie 2017, 14:16
autor: Gonzo
Tak samo jak boczek ;)

Re: [szukam] Podgardle parzone

: 13 kwie 2017, 14:15
autor: Krzysiek
Chyba mówimy o dwóch różnych rzeczach. Ty mówisz o podgardlu wędzonym, a ja o parzonym świeżym

Re: [szukam] Podgardle parzone

: 14 kwie 2017, 20:23
autor: Gonzo
Ale spróbować możesz ;)