Strona 2 z 2

Re: Książki w bibliotekach cyfrowych - Gastronomia

: 07 maja 2017, 16:57
autor: lesniak
51 ,,Wielkopolski kucharz'' - Śleżańska, Maria - 1881 r
http://kpbc.umk.pl/dlibra/doccontent?id=161483
52 ,,Oszczędne obiady bezmięsne'' - Albinowska - 1921 r
https://polona.pl/item/20246859/6/
53 ,,Kucharka szlachecka, zawierająca około 3000 przepisów'' - T. 1, Kucharstwo. T. 2, Spiżarnia - 1893 r
https://polona.pl/item/847063/2/
54 ,,Kucharka doskonała wiedeńska, podaiąca przepisy różnych przednich potraw'' - 1825 r
https://polona.pl/item/908124/4/
55 ,,Jajeczne potrawy'' - Czarnowska, Maria - 1913 r
https://polona.pl/item/15178235/0/