Strona 1 z 1

Zbój Madej i jego boczki

: 06 paź 2018, 19:04
autor: Zbój Madej
Takie tam boczęta :D
Dwie ostatnie fotki to mój przywatny towar z koscią i skórą. Wsio idzie do mrożenia. "Chwilowo" mięska z wieprzka nie spożywam. Oczywiście po wystygnięciu plasterek posmakuję tak coby kłypcia na języku zaleczyć :D
Wsio jeszcze cieplutkie po wyjęciu z garów.

DSC_0097_wm.JPG
DSC_0098_wm.JPG
DSC_0099_wm.JPG
DSC_0100_wm.JPG

Re: Zbój Madej i jego boczki

: 07 paź 2018, 20:29
autor: Gonzo
;) ;) ;)

Boczki.JPG

Re: Zbój Madej i jego boczki

: 08 paź 2018, 6:07
autor: Zbój Madej
:D :D ;)

Re: Zbój Madej i jego boczki

: 02 gru 2018, 9:46
autor: Zbój Madej
Gonzo, zmień tytuł tematu na "Wędzonki Zbója Madeja" :D

Po dymieniu, przed parzeniem.
DSC_0127_wm.JPG


Po parzeniu.

DSC_0128_wm.JPG
DSC_0131_wm.JPG

Re: Zbój Madej i jego boczki

: 04 gru 2018, 16:37
autor: Zbój Madej
Boczęta po dymieniu, parzą się teraz :D

DSC_0135_wm.JPG
DSC_0136_wm.JPG

Re: Zbój Madej i jego boczki

: 05 gru 2018, 10:58
autor: waldek
Wyględaja apetycznie - a nie za twarde ? :lol: :think:

Re: Zbój Madej i jego boczki

: 10 gru 2018, 19:20
autor: Wojtek
Boczęta po dymieniu, parzą się teraz
...................................................
Witam.
Trochę długo się parzą, od kwietnia do grudnia, to chyba już miękkie są. :o

Re: Zbój Madej i jego boczki

: 14 gru 2018, 12:03
autor: Zbój Madej
waldek pisze:Wyględaja apetycznie - a nie za twarde ? :lol: :think:

Wojtek pisze:Trochę długo się parzą, od kwietnia do grudnia, to chyba już miękkie są. :o

Dobrze patrzyliście na daty???

Re: Zbój Madej i jego boczki

: 14 gru 2018, 16:34
autor: waldek
Zbój Madej pisze:
waldek pisze:Wyględaja apetycznie - a nie za twarde ? :lol: :think:

Wojtek pisze:Trochę długo się parzą, od kwietnia do grudnia, to chyba już miękkie są. :o

Dobrze patrzyliście na daty???

Co ta daty Ty Wojtek lepiej pokaż co masz do tego boczku :lol: :clap: