UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Awatar użytkownika
waldek
Posty: 5
Rejestracja: 16 mar 2018, 15:13

Re: Wino z ryżu, zimowe

Post #11 autor: waldek » 20 lip 2018, 9:22

Bo tak naprawdę po 3-4 razie ten ryż to jest już chyba tylko wypełniaczem :D
Awatar użytkownika
ziezielony
Posty: 10
Rejestracja: 04 gru 2016, 16:57

Re: Wino z ryżu, zimowe

Post #12 autor: ziezielony » 30 lip 2018, 15:03

:D Do szkła zlewałem jak bulkanie się uspokajało i częściowo osad opadał...
Bez ryżu nie robiłem wszak to ryżowe :D
Ten ryż to się za wiele nie zmienia po kilku razach...
Za bardzo nie wiem po co on jest...
Do nowych nastawów dodawałem świeże drożdże ale Jacyg nie dodawał i też mu robiło.... :D

Wróć do „Wino”