UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Awatar użytkownika
wędzarz
Posty: 30
Rejestracja: 07 gru 2016, 13:16

Temat konserw

Post #1 autor: wędzarz » 18 lut 2017, 18:56

Moim skromnym zdaniem temat powinien być rozdzielony - konserwy a produkty z szynkowara, różnią się procesem obróbki cieplnej. Mogę zrozumieć niepokorność do portalu z którego powstała wasza wiedza, ale odróżniajcie procesy w tematach. Każdy portal, który propaguje tradycję popieram, ale pragnę poprawności technologicznej. Pozdrawiam wszystkich znajomych szczególnie Gonzo.
Awatar użytkownika
wędzarz
Posty: 30
Rejestracja: 07 gru 2016, 13:16

Re: Temat konserw

Post #2 autor: wędzarz » 18 lut 2017, 21:15

Kilka godzin minęło i nic . Pozdrawiam Maada.
Awatar użytkownika
wędzarz
Posty: 30
Rejestracja: 07 gru 2016, 13:16

Re: Temat konserw

Post #3 autor: wędzarz » 18 lut 2017, 23:00

Co się dzieje forum milczy. POZDRAWIAM
Awatar użytkownika
Gonzo
Posty: 613
Rejestracja: 05 lis 2016, 8:48
Lokalizacja: Wysokie Mazowieckie

Re: Temat konserw

Post #4 autor: Gonzo » 18 lut 2017, 23:11

Wędzarzu, forum jest na razie jak by to powiedzieć w fazie rozruchowej.Jest młode - 3 miesiące.Wiesz, że początki są trudne i wszystkiego nie da się od razu poprawnie zrobić.WD jak wiesz też przechodziło parę zmian kosmetycznych a pewnie można się do paru rzeczy przyczepić. Dzięki za informację i myślę, że z czassem wszystko sie dotrze. Dzięki za pozdrowienia co czynie również ;) :)
P.S. Czekamy na zlocie :)
Awatar użytkownika
wędzarz
Posty: 30
Rejestracja: 07 gru 2016, 13:16

Re: Temat konserw

Post #5 autor: wędzarz » 18 lut 2017, 23:49

Gonzo . Pozdrawiam i nawet nie wiesz jak się cieszę że nie wiesz kogo zobaczysz .
Awatar użytkownika
Gonzo
Posty: 613
Rejestracja: 05 lis 2016, 8:48
Lokalizacja: Wysokie Mazowieckie

Re: Temat konserw

Post #6 autor: Gonzo » 19 lut 2017, 0:00

No to będę czekał, chyba że wcześniej mnie ciekawość zeżre :( :)
Również pozdrawiam i już nie mogę się doczekać niespodzianki.

Wróć do „Z szynkowara i praski”