Składniki:
- filety z kurczaka 1 kg
- marchew 4 szt.
- grzyby mun - 1 woreczek
- makaron sojowy - 200g
- sos sojowy
- papier ryżowy
- olej
- pieprz
Przygotowanie:
Mięso z kurczaka mielimy na sitku 8 mm. Marchew ścieramy na tarce (średnie oczka). Grzyby mun gotujemy w wodzie około 15-20 minut i kroimy w paski (można kupić już pocięte). Makaron sojowy przygotowujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu i kroimy na mniejsze części. Wszystko łączymy ze sobą. Doprawiamy do smaku sosem sojowym i pieprzem. Moczymy papier ryżowy, dodajemy mięso i zawijamy. Pozostawiamy, aby papier ryżowy lekko wysechł na około 15-20 minut. Smażymy na głębokim oleju.
Sajgonki
- Grzegorz Z.
- Posty: 289
- Rejestracja: 06 lis 2016, 11:22
- Lokalizacja: Namysłów
Sajgonki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- romandmczyk
- Posty: 1
- Rejestracja: 27 lut 2023, 10:40
Re: Sajgonki
wyglądać tak apetycznie
Witryna kasyna https://livecasino.team/pl/reviews/vulkan-vegas/ ma świetny program lojalnościowy. Użytkownik może również zdobywać nagrody za polecanie witryny znajomym.