Z Rosji z miłością.

Awatar użytkownika
ryszpak
Posty: 347
Rejestracja: 09 lis 2016, 9:47
Lokalizacja: Kurpie Zielone

Re: Z Rosji z miłością.

Post autor: ryszpak »

Brawo Sasza!!!! Tak trzymać :clap: :clap: :clap:
Człap... Człap... Człap....
Awatar użytkownika
Andym
Posty: 349
Rejestracja: 09 gru 2016, 13:36
Lokalizacja: Warszawa

Re: Z Rosji z miłością.

Post autor: Andym »

Brawo, ładna zabawa :)
Powiedz, jeśli możesz, czym faszerujesz leszcza ?
Pozdrawiam.
Feederman

Re: Z Rosji z miłością.

Post autor: Feederman »

ryszpak pisze:Brawo Sasza!!!! Tak trzymać :clap: :clap: :clap:

Andym pisze:Brawo, ładna zabawa :)
Powiedz, jeśli możesz, czym faszerujesz leszcza ?
Pozdrawiam.


Dziękuje!
Gryczana kasza, smażona cebula i smażone pieczarki, rybę rozkroił po plecach, wydalał grzbiet i żebra. :roll:
Awatar użytkownika
Andym
Posty: 349
Rejestracja: 09 gru 2016, 13:36
Lokalizacja: Warszawa

Re: Z Rosji z miłością.

Post autor: Andym »

Dziękuję, spróbuję zrobić, ale może inna ryba, bo leszcz ma bardzo dużo ości.
Dziękuję raz jeszcze.
Awatar użytkownika
Piotruś pan
Posty: 195
Rejestracja: 16 lis 2016, 18:02

Re: Z Rosji z miłością.

Post autor: Piotruś pan »

Tylko drobne leszcze mają upierdliwe ości, leszcze takie jakie prezentuje Federman mają grube i nie kłopotliwe ości. Im większy leszcz tym smaczniejsze ma mięso.
Awatar użytkownika
Andym
Posty: 349
Rejestracja: 09 gru 2016, 13:36
Lokalizacja: Warszawa

Re: Z Rosji z miłością.

Post autor: Andym »

W rzeczy samej Piotrusiu Panie, słuszna uwaga i zarazem przypomnienie. Z Narwi takie złote ciągnąłem. Nie było łatwo, ale smacznie. Później. ;)
Odpowiedz

Wróć do „Galeria Naszych wyrobów”