Strona 2 z 2

Re: Z Rosji z miłością.

: 03 lut 2017, 23:30
autor: ryszpak
Brawo Sasza!!!! Tak trzymać :clap: :clap: :clap:

Re: Z Rosji z miłością.

: 04 lut 2017, 22:47
autor: Andym
Brawo, ładna zabawa :)
Powiedz, jeśli możesz, czym faszerujesz leszcza ?
Pozdrawiam.

Re: Z Rosji z miłością.

: 06 lut 2017, 10:16
autor: Feederman
ryszpak pisze:Brawo Sasza!!!! Tak trzymać :clap: :clap: :clap:

Andym pisze:Brawo, ładna zabawa :)
Powiedz, jeśli możesz, czym faszerujesz leszcza ?
Pozdrawiam.


Dziękuje!
Gryczana kasza, smażona cebula i smażone pieczarki, rybę rozkroił po plecach, wydalał grzbiet i żebra. :roll:

Re: Z Rosji z miłością.

: 06 lut 2017, 16:09
autor: Andym
Dziękuję, spróbuję zrobić, ale może inna ryba, bo leszcz ma bardzo dużo ości.
Dziękuję raz jeszcze.

Re: Z Rosji z miłością.

: 06 lut 2017, 17:13
autor: Piotruś pan
Tylko drobne leszcze mają upierdliwe ości, leszcze takie jakie prezentuje Federman mają grube i nie kłopotliwe ości. Im większy leszcz tym smaczniejsze ma mięso.

Re: Z Rosji z miłością.

: 06 lut 2017, 20:29
autor: Andym
W rzeczy samej Piotrusiu Panie, słuszna uwaga i zarazem przypomnienie. Z Narwi takie złote ciągnąłem. Nie było łatwo, ale smacznie. Później. ;)