Strona 2 z 15
Re: Podlaski miszmasz...
: 22 sty 2017, 22:55
autor: pis67
Ania, nie chwaląc, ale Twój jest taki domowy.... Tiera ładny inaczej.....
Re: Podlaski miszmasz...
: 23 sty 2017, 21:40
autor: Anuś
janpan pisze:Ania, nie chwaląc, ale Twój jest taki domowy.... Tiera ładny inaczej.....
Piotr.. domowy i najważniejsze, że smaczny
Re: Podlaski miszmasz...
: 28 sty 2017, 20:30
autor: tier
Dojrzewające i piwo z chilli
i_DSCN0040.JPG
i_DSCN0034.JPG
i_DSCN0035.JPG
i_DSCN0048.JPG
i_DSCN0049.JPG
Re: Podlaski miszmasz...
: 29 sty 2017, 2:33
autor: Sla100
Tieru ladne a nawet bardzo ladne a zapewne i smaczne
Re: Moje wyroby - tier
: 23 lut 2017, 21:03
autor: tier
Dziś 'liliput' zrobiliśmy, 28l mleka 3 serki o wadze ok 1kg. z serwatki wyszło ricotty 1,1kg mleko bardzo wydajne
i_DSCN0073.JPG
i_DSCN0077.JPG
i_DSCN0085.JPG
i_DSCN0086.JPG
i_DSCN0092.JPG
Re: Moje wyroby - tier
: 23 lut 2017, 22:19
autor: wędzarz
Czy możecie odpowiedzieć jaką temperaturę wewnątrz produktu osiągnęły wasze pasztety.
Re: Moje wyroby - tier
: 23 lut 2017, 22:40
autor: Gonzo
wędzarz pisze:Czy możecie odpowiedzieć jaką temperaturę wewnątrz produktu osiągnęły wasze pasztety.
Z tego co wiem to Tier tyndalizował, a chyba na tym się zna skoro jeszcze żyje
.A tak z ciekawości zapytam, a ile według Ciebie powinny mieć ?
Re: Moje wyroby - tier
: 23 lut 2017, 22:48
autor: wędzarz
Gonzo po co pytasz jak wiesz doskonale . Pozdrawiam.
Re: Moje wyroby - tier
: 24 lut 2017, 14:59
autor: tier
Nie sprawdzam temp. bo nie mam takiej potrzeby przy parzeniu.
Re: Moje wyroby - tier
: 25 lut 2017, 0:15
autor: Grzegorz Z.
wędzarz pisze:Czy możecie odpowiedzieć jaką temperaturę wewnątrz produktu osiągnęły wasze pasztety.
Wędzarzu jak mierzysz temperaturę w słoikach? Robisz dziurę? Czy jak? Twoje pytanie mnie bardzo zaintrygowało. Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam