Dookola swiata na statku pasazerskim Queen Elizabeth z Sla100
: 28 lis 2016, 18:17
Za namowa Kolegów i Koleżanek postanowilem otworzyc nowy kulinarno fotograficzny temat.
Pracuje na statku pasażerskim Queen Elizabeth armatora Cunard i jestem odpowiedzialny za restauracje.
Moj tytul w pracy to Maitre D’ Hotel czyli po naszemu Menager restauracji. Restauracja za ktora jestem odpowiedzialny nazywa sie Britannia ma dwa poziomy i 940 miejsc siedzacych. Kolacja serwowana jest na dwie tury zeby wszyscy sie zmiescili pierwsza tura o 6.00 wieczorem i nastepna o 20.30 wieczorem. Mam 48 kelnerow no i 48 asystentow kelnera, serwuja pierwsza ture nastepnie myja poleruja wszystko zastawiaja stoly ponownie na ture druga. Przez nastepne kilka tygodni postaram sie pozałączać kilka ciekawych zdjec z miejsc ktore bede odwiedzal z wycieczki do okola swiata. Na samym poczatku tej kulinarnej przygody załączam tez rozklad jazdy mojego statku zebyscie wiedzieli gdzie bylem gdzie jestem i gdzie bede. Mam nadzieje ze bedzie sie podobalo i zdjecia zainspiruja nie jedna osobę !
Dla paru osob ten temat jest juz znany z zeszlego roku wiec przepraszam za zanudzanie ale postaram sie zeby bylo ciekawie !!!!!!
W wielu portach nie bede mial szansy na zejscie ze statku wiec z gory przepraszam ale jednak musimy pamietac ze jestem w pracy
Na poczatek moj rozklad jazdy na koncowke tego roku in a caly 2017
A tu mozna mnie sledzic http://www.marinetraffic.com/en/ais/det ... 0ELIZABETH
Ten kontrakt koncze w Singapurze 31go Marca.
Pozdrawiam Sylwester
Pracuje na statku pasażerskim Queen Elizabeth armatora Cunard i jestem odpowiedzialny za restauracje.
Moj tytul w pracy to Maitre D’ Hotel czyli po naszemu Menager restauracji. Restauracja za ktora jestem odpowiedzialny nazywa sie Britannia ma dwa poziomy i 940 miejsc siedzacych. Kolacja serwowana jest na dwie tury zeby wszyscy sie zmiescili pierwsza tura o 6.00 wieczorem i nastepna o 20.30 wieczorem. Mam 48 kelnerow no i 48 asystentow kelnera, serwuja pierwsza ture nastepnie myja poleruja wszystko zastawiaja stoly ponownie na ture druga. Przez nastepne kilka tygodni postaram sie pozałączać kilka ciekawych zdjec z miejsc ktore bede odwiedzal z wycieczki do okola swiata. Na samym poczatku tej kulinarnej przygody załączam tez rozklad jazdy mojego statku zebyscie wiedzieli gdzie bylem gdzie jestem i gdzie bede. Mam nadzieje ze bedzie sie podobalo i zdjecia zainspiruja nie jedna osobę !
Dla paru osob ten temat jest juz znany z zeszlego roku wiec przepraszam za zanudzanie ale postaram sie zeby bylo ciekawie !!!!!!
W wielu portach nie bede mial szansy na zejscie ze statku wiec z gory przepraszam ale jednak musimy pamietac ze jestem w pracy
Na poczatek moj rozklad jazdy na koncowke tego roku in a caly 2017
A tu mozna mnie sledzic http://www.marinetraffic.com/en/ais/det ... 0ELIZABETH
Ten kontrakt koncze w Singapurze 31go Marca.
Pozdrawiam Sylwester