Strona 1 z 1
[szukam] Podgardle parzone
: 10 kwie 2017, 23:50
autor: Krzysiek
Szukam" smaku dzieciństwa". Tym razem chodzi o podgardle które przygotowywał masarz przy świniobiciu. Zawsze w międzyczasie siadaliśmy i wcinaliśmy tłuściutkie podgardle z musztardą. Ktoś coś ?
Re: [szukam] Podgardle parzone
: 11 kwie 2017, 2:42
autor: Gonzo
Krzysiek pisze:Zawsze w międzyczasie siadaliśmy i wcinaliśmy tłuściutkie podgardle z musztardą. Ktoś coś ?
Spróbuj jeszcze z pachwiną.Mi smakuje dużo bardziej jak boczek
Re: [szukam] Podgardle parzone
: 11 kwie 2017, 7:38
autor: Krzysiek
Gonzo pisze:Krzysiek pisze:Zawsze w międzyczasie siadaliśmy i wcinaliśmy tłuściutkie podgardle z musztardą. Ktoś coś ?
Spróbuj jeszcze z pachwiną.Mi smakuje dużo bardziej jak boczek
No ale jak to przygotować ???
Re: [szukam] Podgardle parzone
: 12 kwie 2017, 14:16
autor: Gonzo
Tak samo jak boczek
Re: [szukam] Podgardle parzone
: 13 kwie 2017, 14:15
autor: Krzysiek
Chyba mówimy o dwóch różnych rzeczach. Ty mówisz o podgardlu wędzonym, a ja o parzonym świeżym
Re: [szukam] Podgardle parzone
: 14 kwie 2017, 20:23
autor: Gonzo
Ale spróbować możesz