Strona 1 z 1
Temat konserw
: 18 lut 2017, 18:56
autor: wędzarz
Moim skromnym zdaniem temat powinien być rozdzielony - konserwy a produkty z szynkowara, różnią się procesem obróbki cieplnej. Mogę zrozumieć niepokorność do portalu z którego powstała wasza wiedza, ale odróżniajcie procesy w tematach. Każdy portal, który propaguje tradycję popieram, ale pragnę poprawności technologicznej. Pozdrawiam wszystkich znajomych szczególnie Gonzo.
Re: Temat konserw
: 18 lut 2017, 21:15
autor: wędzarz
Kilka godzin minęło i nic . Pozdrawiam Maada.
Re: Temat konserw
: 18 lut 2017, 23:00
autor: wędzarz
Co się dzieje forum milczy. POZDRAWIAM
Re: Temat konserw
: 18 lut 2017, 23:11
autor: Gonzo
Wędzarzu, forum jest na razie jak by to powiedzieć w fazie rozruchowej.Jest młode - 3 miesiące.Wiesz, że początki są trudne i wszystkiego nie da się od razu poprawnie zrobić.WD jak wiesz też przechodziło parę zmian kosmetycznych a pewnie można się do paru rzeczy przyczepić. Dzięki za informację i myślę, że z czassem wszystko sie dotrze. Dzięki za pozdrowienia co czynie również
P.S. Czekamy na zlocie
Re: Temat konserw
: 18 lut 2017, 23:49
autor: wędzarz
Gonzo . Pozdrawiam i nawet nie wiesz jak się cieszę że nie wiesz kogo zobaczysz .
Re: Temat konserw
: 19 lut 2017, 0:00
autor: Gonzo
No to będę czekał, chyba że wcześniej mnie ciekawość zeżre
Również pozdrawiam i już nie mogę się doczekać niespodzianki.