Temat konserw
- wędzarz
- Posty: 33
- Rejestracja: 07 gru 2016, 13:16
Temat konserw
Moim skromnym zdaniem temat powinien być rozdzielony - konserwy a produkty z szynkowara, różnią się procesem obróbki cieplnej. Mogę zrozumieć niepokorność do portalu z którego powstała wasza wiedza, ale odróżniajcie procesy w tematach. Każdy portal, który propaguje tradycję popieram, ale pragnę poprawności technologicznej. Pozdrawiam wszystkich znajomych szczególnie Gonzo.
- wędzarz
- Posty: 33
- Rejestracja: 07 gru 2016, 13:16
Re: Temat konserw
Kilka godzin minęło i nic . Pozdrawiam Maada.
- wędzarz
- Posty: 33
- Rejestracja: 07 gru 2016, 13:16
Re: Temat konserw
Co się dzieje forum milczy. POZDRAWIAM
- Gonzo
- Posty: 683
- Rejestracja: 05 lis 2016, 8:48
- Lokalizacja: Wysokie Mazowieckie
Re: Temat konserw
Wędzarzu, forum jest na razie jak by to powiedzieć w fazie rozruchowej.Jest młode - 3 miesiące.Wiesz, że początki są trudne i wszystkiego nie da się od razu poprawnie zrobić.WD jak wiesz też przechodziło parę zmian kosmetycznych a pewnie można się do paru rzeczy przyczepić. Dzięki za informację i myślę, że z czassem wszystko sie dotrze. Dzięki za pozdrowienia co czynie również
P.S. Czekamy na zlocie
P.S. Czekamy na zlocie
- wędzarz
- Posty: 33
- Rejestracja: 07 gru 2016, 13:16
Re: Temat konserw
Gonzo . Pozdrawiam i nawet nie wiesz jak się cieszę że nie wiesz kogo zobaczysz .
- Gonzo
- Posty: 683
- Rejestracja: 05 lis 2016, 8:48
- Lokalizacja: Wysokie Mazowieckie
Re: Temat konserw
No to będę czekał, chyba że wcześniej mnie ciekawość zeżre
Również pozdrawiam i już nie mogę się doczekać niespodzianki.
Również pozdrawiam i już nie mogę się doczekać niespodzianki.