Witam serdecznie
Material niestety po Angielsku ale wydaje mi sie ze sobie poradzimy
![Smile :)](./images/smilies/icon/smile.gif)
Bardzo duzo wiadomosci wiec musialem podzielic to na kilkanascie czesci ze wzgedu na wielkosc. Wydaje mi sie ze bardzo ciekawa sprawa i bardzo inspirujace zdjecia moze sie komus przyda zeby zlapac natchnienie na jakis serek
![Smile :)](./images/smilies/icon/smile.gif)
Serdecznie zapraszam
![Smile :)](./images/smilies/icon/smile.gif)
Word Cheese Book - Harbutt (2009)_Ksiega Sera poczatek.pdf
Word Cheese Book - Harbutt (2009)_Historia sera.pdf
Word Cheese Book - Harbutt (2009)_Zrozumnienie sera.pdf
Word Cheese Book - Harbutt (2009)_Swiezy ser.pdf
Word Cheese Book - Harbutt (2009)_Srednio miekki ser.pdf
Word Cheese Book - Harbutt (2009)_Miekki bialy ser.pdf
Word Cheese Book - Harbutt (2009)_Twardy ser.pdf
Word Cheese Book - Harbutt (2009)_Plesniowy ser.pdf
Word Cheese Book - Harbutt (2009)_Plesniowy swiezy ser.pdf
Word Cheese Book - Harbutt (2009)_Sery smakowe.pdf
Word Cheese Book - Harbutt (2009)_Idealna deska sera.pdf
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.