Konkurs Wilelkanoc 2017
- Grzegorz Z.
Re: Konkurs Wilelkanoc 2017
No to będziemy niestety zmuszeni takie prace odrzucać. Kartka to jedyna dla nas mozliwosc sprawdzenia, że właśnie ta fotka była robiona w czasie tych świąt i przez daną osobę.
- SylwiaB
Grzegorz Z. pisze:Zgodnie z tradycją forum oraz grupy ogłaszam konkurs z okazji Świąt Wielkanocnych. Będzie to tradycyjnie konkurs na najładniejszy stół Wielkanocny. Te święta sprzyjają wyrobom wędzonym i nie tylko, więc liczę, że licznie weźmiecie udział.
Przedmiotem konkursu jest jak najlepsze zaprezentowanie swojego stołu Wielkanocnego.
Nagrodą będą bony do wykorzystania w sklepie http://www.swojskiwyrob.pl
A teraz nagrody:
I miejsce - bon 200 zł
II miejsce - bon100 zł
III miejsce - bon 50 zł
Sponsorem nagród jest sklep Swojski Wyrób oraz moja firma http://www.sauny24.com
Zwycięzców wyłonią Admini grupy Wędzenie z pasją oraz forum http://www.wedzeniedomowe.pl
Jakie są zasady? Proste.
Umieszczamy jedno zdjęcie z własnym stołem Wielkanocnym na forum: viewtopic.php?f=137&t=616
Osoby korzystające z Facebooka opcjonalnie dodają link zdjęcia zamieszczonego na forum w przypiętym wątku konkursowym na grupie wędzenie z pasją na Facebooku.
Zdjęcie musi zawierać karteczkę, na której jest umieszczona:
- data
- Imię i Nazwisko (takie jak wyświetla się na FB) lub nick z forum
- dopisek: Wędzenie z pasją
Termin dodawania zdjęć upływa 7 maja 2017 r. Wyniki zostaną ogłoszone po wyłonieniu Zwycięzców przez Administratorów.
Zapraszam do udziału.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Grzegorz Z.
Brawo Sylwia
- Anuś
Grzegorz Z. pisze:No to będziemy niestety zmuszeni takie prace odrzucać. Kartka to jedyna dla nas mozliwosc sprawdzenia, że właśnie ta fotka była robiona w czasie tych świąt i przez daną osobę.
Oj Grzesiu rozumiem, że kartka powinna być, ale jak to często bywa, że chcemy żeby wszystko wypadło jak najlepiej i zapominamy o tej zasadzie umieszczenia kartki. .. szczególnie roztargnieni są Panowie. Będę próbować negocjować z Tobą i innymi moderatorami o przymrużenia oka po raz ostatni. Może mi się uda A za wszystkich trzymam kciuki
- ZOŁZA1977
Niestety też bez karteczki
16.04.2017 Aleksandra WiśniewskaNie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- bobik78
Jeszcze troszkę miłych wspomnień.
Było do syta.
Było do syta.
- marcol
Marek Jarzębicki - dałem dwa zdjęcia kartka widoczna obok szynki
zdjęcie kartki w załączniku .
zdjęcie kartki w załączniku .
- Kamil_1
Anuś pisze:Grzegorz Z. pisze:No to będziemy niestety zmuszeni takie prace odrzucać. Kartka to jedyna dla nas mozliwosc sprawdzenia, że właśnie ta fotka była robiona w czasie tych świąt i przez daną osobę.
Oj Grzesiu rozumiem, że kartka powinna być, ale jak to często bywa, że chcemy żeby wszystko wypadło jak najlepiej i zapominamy o tej zasadzie umieszczenia kartki. .. szczególnie roztargnieni są Panowie. Będę próbować negocjować z Tobą i innymi moderatorami o przymrużenia oka po raz ostatni. Może mi się uda A za wszystkich trzymam kciuki
Wg mnie zasady konkursu były jasno określone
"Przymrużenie oka" spowoduje nic innego jak zamieszanie przy następnych konkursach... bo niby dlaczego nie można "przymrużyć oka" następnym razem?
Ps. Gratuluję wyrobów przedstawionych na zdjęciach Wyglądają świetnie
- Gonzo
Ja myślę, że trzeba wierzyć ludziom i dopuscić "roztragnionych" .Chyba się da wygrzebać w czeluściach obrazu kiedy był zrobiony ? I tu ukłon do Maada
- lesniak
Sprawdzenie jest możliwe wiec można zaufać.
Moja strona o kuchni regionalnej: https://www.facebook.com/kuchniaznin/?fref=ts