Wino z ryżu, zimowe
- waldek
- Posty: 48
- Rejestracja: 16 mar 2018, 15:13
Re: Wino z ryżu, zimowe
Bo tak naprawdę po 3-4 razie ten ryż to jest już chyba tylko wypełniaczem
- ziezielony
- Posty: 36
- Rejestracja: 04 gru 2016, 16:57
Re: Wino z ryżu, zimowe
Do szkła zlewałem jak bulkanie się uspokajało i częściowo osad opadał...
Bez ryżu nie robiłem wszak to ryżowe
Ten ryż to się za wiele nie zmienia po kilku razach...
Za bardzo nie wiem po co on jest...
Do nowych nastawów dodawałem świeże drożdże ale Jacyg nie dodawał i też mu robiło....
Bez ryżu nie robiłem wszak to ryżowe
Ten ryż to się za wiele nie zmienia po kilku razach...
Za bardzo nie wiem po co on jest...
Do nowych nastawów dodawałem świeże drożdże ale Jacyg nie dodawał i też mu robiło....