Bardzo proste do zrobienia, idealna przekąska do piwa . Papryczki smażymy w całości na mocno rozgrzanej oliwie na koniec posypujemy solą i gotowe.
Smażone papryczki padron
- tier
- Posty: 769
- Rejestracja: 06 lis 2016, 14:55
- Lokalizacja: Mońki
Smażone papryczki padron
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Andym
- Posty: 349
- Rejestracja: 09 gru 2016, 13:36
- Lokalizacja: Warszawa
Re: Smażone papryczki padron
Dla kapsaicynolubnych bardziej, czy mniej ?
- tier
- Posty: 769
- Rejestracja: 06 lis 2016, 14:55
- Lokalizacja: Mońki
Re: Smażone papryczki padron
Z tego co czytałem to miały być ostre a okazało się że zupełnie nie są
- Andym
- Posty: 349
- Rejestracja: 09 gru 2016, 13:36
- Lokalizacja: Warszawa
Re: Smażone papryczki padron
Czyli ostre
- Wujaszek Tom
- Posty: 107
- Rejestracja: 15 lis 2016, 11:25
Re: Smażone papryczki padron
Przemku , na wejściu i na wyjściu szał ?
...nie osiągnąłem dziś żadnego sukcesu...trochę kurwa szkoda...
Tych słów nigdy nie zapomnimy Pepperku
Tych słów nigdy nie zapomnimy Pepperku
- tier
- Posty: 769
- Rejestracja: 06 lis 2016, 14:55
- Lokalizacja: Mońki
Re: Smażone papryczki padron
Nie są ostre, zwykłe papryczki.... ciekawy smak w połączeniu z oliwą i solą, dobre jako przekąska np. do piwa
- Wujaszek Tom
- Posty: 107
- Rejestracja: 15 lis 2016, 11:25
Re: Smażone papryczki padron
A smak piwa po nich jest wyczuwalny ?
...nie osiągnąłem dziś żadnego sukcesu...trochę kurwa szkoda...
Tych słów nigdy nie zapomnimy Pepperku
Tych słów nigdy nie zapomnimy Pepperku
- tier
- Posty: 769
- Rejestracja: 06 lis 2016, 14:55
- Lokalizacja: Mońki
Re: Smażone papryczki padron
To zależy jakie pijesz i ile