Moje wyroby - tier
- pis67
- Posty: 44
- Rejestracja: 08 lis 2016, 21:42
- Lokalizacja: NML
Re: Podlaski miszmasz...
Ania, nie chwaląc, ale Twój jest taki domowy.... Tiera ładny inaczej.....
- Anuś
- Posty: 144
- Rejestracja: 06 lis 2016, 18:20
- Lokalizacja: okolice Łodzi
Re: Podlaski miszmasz...
janpan pisze:Ania, nie chwaląc, ale Twój jest taki domowy.... Tiera ładny inaczej.....
Piotr.. domowy i najważniejsze, że smaczny
- tier
- Posty: 768
- Rejestracja: 06 lis 2016, 14:55
- Lokalizacja: Mońki
Re: Podlaski miszmasz...
Dojrzewające i piwo z chilli
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Sla100
- Posty: 556
- Rejestracja: 16 lis 2016, 21:41
- Lokalizacja: Gdynia
Re: Podlaski miszmasz...
Tieru ladne a nawet bardzo ladne a zapewne i smaczne
„Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz”
Pozdrawiam Sylwester
Pozdrawiam Sylwester
- tier
- Posty: 768
- Rejestracja: 06 lis 2016, 14:55
- Lokalizacja: Mońki
Re: Moje wyroby - tier
Dziś 'liliput' zrobiliśmy, 28l mleka 3 serki o wadze ok 1kg. z serwatki wyszło ricotty 1,1kg mleko bardzo wydajne
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- wędzarz
- Posty: 33
- Rejestracja: 07 gru 2016, 13:16
Re: Moje wyroby - tier
Czy możecie odpowiedzieć jaką temperaturę wewnątrz produktu osiągnęły wasze pasztety.
- Gonzo
- Posty: 683
- Rejestracja: 05 lis 2016, 8:48
- Lokalizacja: Wysokie Mazowieckie
Re: Moje wyroby - tier
wędzarz pisze:Czy możecie odpowiedzieć jaką temperaturę wewnątrz produktu osiągnęły wasze pasztety.
Z tego co wiem to Tier tyndalizował, a chyba na tym się zna skoro jeszcze żyje .A tak z ciekawości zapytam, a ile według Ciebie powinny mieć ?
- wędzarz
- Posty: 33
- Rejestracja: 07 gru 2016, 13:16
Re: Moje wyroby - tier
Gonzo po co pytasz jak wiesz doskonale . Pozdrawiam.
- tier
- Posty: 768
- Rejestracja: 06 lis 2016, 14:55
- Lokalizacja: Mońki
Re: Moje wyroby - tier
Nie sprawdzam temp. bo nie mam takiej potrzeby przy parzeniu.
- Grzegorz Z.
- Posty: 289
- Rejestracja: 06 lis 2016, 11:22
- Lokalizacja: Namysłów
Re: Moje wyroby - tier
wędzarz pisze:Czy możecie odpowiedzieć jaką temperaturę wewnątrz produktu osiągnęły wasze pasztety.
Wędzarzu jak mierzysz temperaturę w słoikach? Robisz dziurę? Czy jak? Twoje pytanie mnie bardzo zaintrygowało. Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam