Normy peklowania surowców na salceson.

Odpowiedz
Awatar użytkownika
lesniak
Posty: 153
Rejestracja: 22 lis 2016, 22:07

Normy peklowania surowców na salceson.

Post autor: lesniak »

Znalazłem taką, moim zdaniem fajną tabelę o peklowaniu surowców na salceson mam nadzieję, że się przyda.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Moja strona o kuchni regionalnej: https://www.facebook.com/kuchniaznin/?fref=ts
Awatar użytkownika
kotunia
Posty: 18
Rejestracja: 16 gru 2016, 18:58

Re: Normy peklowania surowców na salceson.

Post autor: kotunia »

Za tę tabelkę otrzymujesz, moim zdaniem od większości, co najmniej dobre słowo! :clap:
Awatar użytkownika
Grzegorz Z.
Posty: 289
Rejestracja: 06 lis 2016, 11:22
Lokalizacja: Namysłów

Re: Normy peklowania surowców na salceson.

Post autor: Grzegorz Z. »

Dobra robota :clap: :clap: :clap:
Awatar użytkownika
Andym
Posty: 349
Rejestracja: 09 gru 2016, 13:36
Lokalizacja: Warszawa

Re: Normy peklowania surowców na salceson.

Post autor: Andym »

Skoro w punkcie wyżej są : mięso z masek wołowych, oraz mięso z głów świńskich, aż boję się zapytać, co to są głowy inne :shock: :D
Nie piszcie proszę o owcach i innych baranach :D
Dobre dzieło, dobra robota :clap: :clap:
Odpowiedz

Wróć do „Salceson”