Normy peklowania surowców na salceson.
- lesniak
- Posty: 153
- Rejestracja: 22 lis 2016, 22:07
Normy peklowania surowców na salceson.
Znalazłem taką, moim zdaniem fajną tabelę o peklowaniu surowców na salceson mam nadzieję, że się przyda.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Moja strona o kuchni regionalnej: https://www.facebook.com/kuchniaznin/?fref=ts
- kotunia
- Posty: 18
- Rejestracja: 16 gru 2016, 18:58
Re: Normy peklowania surowców na salceson.
Za tę tabelkę otrzymujesz, moim zdaniem od większości, co najmniej dobre słowo!
- Grzegorz Z.
- Posty: 289
- Rejestracja: 06 lis 2016, 11:22
- Lokalizacja: Namysłów
Re: Normy peklowania surowców na salceson.
Dobra robota
- Andym
- Posty: 349
- Rejestracja: 09 gru 2016, 13:36
- Lokalizacja: Warszawa
Re: Normy peklowania surowców na salceson.
Skoro w punkcie wyżej są : mięso z masek wołowych, oraz mięso z głów świńskich, aż boję się zapytać, co to są głowy inne
Nie piszcie proszę o owcach i innych baranach
Dobre dzieło, dobra robota
Nie piszcie proszę o owcach i innych baranach
Dobre dzieło, dobra robota