Jacekn moje różne wyroby
- Sla100
- Posty: 556
- Rejestracja: 16 lis 2016, 21:41
- Lokalizacja: Gdynia
Re: Jacekn moje różne wyroby
Arek a czemu maki nie ????????????
„Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz”
Pozdrawiam Sylwester
Pozdrawiam Sylwester
- tier
- Posty: 768
- Rejestracja: 06 lis 2016, 14:55
- Lokalizacja: Mońki
Re: Jacekn moje różne wyroby
Robiłem sosy zagęszczone ziemniaczanką, wygląda dobrze zobaczymy jak na teście wyjdzie.
- jacekn
- Posty: 48
- Rejestracja: 30 sty 2017, 13:38
Re: Jacekn moje różne wyroby
Mimo że przecier był gęsty to w konserwie zrobił się rzadki ,patrzyłem dzisiaj w sklepie na konserwy rybne i tam właśnie w składzie występuje skrobia.Czkam na twoje rezultaty.
- ArkoGdynia
- Posty: 510
- Rejestracja: 08 lis 2016, 14:42
- Lokalizacja: Gdynia
Re: Jacekn moje różne wyroby
po filmikach z produkcji sardynek i innych puszek rybnych wychodzi że ryby są wcześniej parowane przed zalaniem sosem... i są parowane "do góry dnem" czyli żeby soki wypłynęły.... moim zdaniem to będzie klu sprawy z rzadkością sosu.... ryba wcześniej parowana nie puści soków do sosu podczas obróbki w szybkowarze .... trzeba będzie spróbować!
Niech Dym będzie z Tobą.....
- jacekn
- Posty: 48
- Rejestracja: 30 sty 2017, 13:38
Re: Jacekn moje różne wyroby
Słody dojechały będzie trzeba coś uwarzyć.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- jacekn
- Posty: 48
- Rejestracja: 30 sty 2017, 13:38
Re: Jacekn moje różne wyroby
Pasztet drobiowy smarowny zapuszkowany.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- jacekn
- Posty: 48
- Rejestracja: 30 sty 2017, 13:38
Re: Jacekn moje różne wyroby
Mięso na świąteczne wędliny już się pekluje.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.