Zbój Madej i jego boczki
- Zbój Madej
- Posty: 34
- Rejestracja: 22 cze 2018, 16:23
- Lokalizacja: Lubomierz
Zbój Madej i jego boczki
Takie tam boczęta
Dwie ostatnie fotki to mój przywatny towar z koscią i skórą. Wsio idzie do mrożenia. "Chwilowo" mięska z wieprzka nie spożywam. Oczywiście po wystygnięciu plasterek posmakuję tak coby kłypcia na języku zaleczyć
Wsio jeszcze cieplutkie po wyjęciu z garów.
Dwie ostatnie fotki to mój przywatny towar z koscią i skórą. Wsio idzie do mrożenia. "Chwilowo" mięska z wieprzka nie spożywam. Oczywiście po wystygnięciu plasterek posmakuję tak coby kłypcia na języku zaleczyć
Wsio jeszcze cieplutkie po wyjęciu z garów.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Gonzo
- Posty: 683
- Rejestracja: 05 lis 2016, 8:48
- Lokalizacja: Wysokie Mazowieckie
Re: Zbój Madej i jego boczki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Zbój Madej
- Posty: 34
- Rejestracja: 22 cze 2018, 16:23
- Lokalizacja: Lubomierz
- Zbój Madej
- Posty: 34
- Rejestracja: 22 cze 2018, 16:23
- Lokalizacja: Lubomierz
Re: Zbój Madej i jego boczki
Gonzo, zmień tytuł tematu na "Wędzonki Zbója Madeja"
Po dymieniu, przed parzeniem.
Po parzeniu.
Po dymieniu, przed parzeniem.
Po parzeniu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Zbój Madej
- Posty: 34
- Rejestracja: 22 cze 2018, 16:23
- Lokalizacja: Lubomierz
Re: Zbój Madej i jego boczki
Boczęta po dymieniu, parzą się teraz
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- waldek
- Posty: 48
- Rejestracja: 16 mar 2018, 15:13
Re: Zbój Madej i jego boczki
Wyględaja apetycznie - a nie za twarde ?
- Wojtek
- Posty: 2
- Rejestracja: 26 sie 2017, 15:26
Re: Zbój Madej i jego boczki
Boczęta po dymieniu, parzą się teraz
...................................................
Witam.
Trochę długo się parzą, od kwietnia do grudnia, to chyba już miękkie są.
...................................................
Witam.
Trochę długo się parzą, od kwietnia do grudnia, to chyba już miękkie są.
- Zbój Madej
- Posty: 34
- Rejestracja: 22 cze 2018, 16:23
- Lokalizacja: Lubomierz
Re: Zbój Madej i jego boczki
waldek pisze:Wyględaja apetycznie - a nie za twarde ?
Wojtek pisze:Trochę długo się parzą, od kwietnia do grudnia, to chyba już miękkie są.
Dobrze patrzyliście na daty???
- waldek
- Posty: 48
- Rejestracja: 16 mar 2018, 15:13
Re: Zbój Madej i jego boczki
Zbój Madej pisze:waldek pisze:Wyględaja apetycznie - a nie za twarde ?Wojtek pisze:Trochę długo się parzą, od kwietnia do grudnia, to chyba już miękkie są.
Dobrze patrzyliście na daty???
Co ta daty Ty Wojtek lepiej pokaż co masz do tego boczku
- Wojtek
- Posty: 2
- Rejestracja: 26 sie 2017, 15:26
Re: Zbój Madej i jego boczki
Zbój Madej pisze:waldek pisze:Wyględaja apetycznie - a nie za twarde ?Wojtek pisze:Trochę długo się parzą, od kwietnia do grudnia, to chyba już miękkie są.
Dobrze patrzyliście na daty???
Zbóju, zwracam honor, pomyliłem daty, a boczki jak zawsze extra, nawet nie trzeba zachwalać, znam je z sąsiedniego forum, Pozdrawiam